HTML

Alattyáni Váltós

Friss topikok

Címkék

dut (2) duu (2) duw (2) ert (2) golf (2) IV (2) octavia (2) seat (2) skoda (2) váltó (2) vw (2) Címkefelhő

Blogajánló

Új álnéven próbálkozik!

2012.07.17. 22:48 65000


Úgy fest erőfeszítéseim célt értek, ugyanis az én drága alattyáni barátom jó skizofrén módjára személyiséget és ehhez passzosan telefonszámot váltott.
És persze a régi networkos csitkiri alias is ment a rákba a telefonszám után.

Hát nem megmondtam, hogy bajszos kis fasz? :)

kozkas_peter_2.jpg

Az új niknév Ügyetlen József. Humora mint a sorsé; fanyar... Nyomokban azért a Józsibácsi nick is befigyel.
Új E-mail cim: jozsibacsi0071@citromail.hu
Vadiúj szakmai tapasztalatok a korábbi VW csoport mellé: „Renault csoport, Japán és mindenféle mechanikus sebességváltok”

Új hirdetések:expressz.hu, apropiac.hu, aprohirdetes.ws, racing-bazar, megyeiapro.hu, ingyenbazar.hu, online-hirdetes.com, ingyenbazar.hu

Továbbra se baszassátok át magatokat vele!

Jákobom, drága Józsibácsi, rajtad múlik meddig szivatod magad, én kitartok. 

Hoppá! Most látom, hogy alig 3 hete, volt a születésnapod!
Boldog szülinapot faszfej! Vehetsz magadnak egy új SIM kártyát.

5 komment

Váltót Alattyánból SOHA!

2012.06.12. 15:03 65000

Van Alattyánban egy váltós. Személyiségjogi nézeteltérések miatt a neve legyen neki Gipsz Jákob. Közepesen megnyerő bajszos kis fasz. 
    Frissités! Telefonszámot és nicknevet cserélt. Részletek itt.
Na ő az, akitől soha ne vegyetek váltót semmi esetre sem, de még csak ne is javíttassatok!

IV Golfom meghibásodott váltóját nála cseréltem. Úgy megy a dolog, hogy kiszerelteted, majd elviszed Alattyánba a rossz váltót, leadod, leszurkolsz 65000 Ft-ot és kapsz egy felújítottat fél év garival.
Eddig jó is, csak van egy olyan apróbb probléma, hogy az öreg egy kibaszott mekkmester, amit nem csekély önbizalommal kompenzál.

Nem bonyolódok a részletekbe, akit érdekel, itt megtettem.
3 váltót kellett cseréltem nála, mind a 3 szar volt.
3X kellett lekocsikáznom Alattyánba
3X kellett kifizetni a szerelőimnél a váltó föl-le tranzakciót
3X kellett váltóolajat venni
Végül máshonnan szereztem váltót 70000 Ft-ért, ami láss csodát, működik!
Az alattyáni szarfaszú igérete ellenére NEM ADTA VISSZA a pénzemet, a saját maga által vállalt garanciát NEM TARTOTTA BE!
Az okozott kár 100000 Ft fölött van, amit tetéz még a vissza nem adott 65000 Ft is!

Ez a poszt egyrészt azért  született, hogy Te, óvatlan, szegény, váltó problémával küszködő olvasó, még csak véletlenül se adj pénzt ennek a gecinek, másrészt pedig azért, hogy te, kedves Jákob, haladéktalanul utald át a tartozásodat, ha szabad kérnem, mert más szerveknél is jelezni fogom a szolgáltatásod minőségével kapcsolatos problémákat!

17 komment

Címkék: vw golf skoda seat octavia váltó duu ert dut duw IV

vw váltó, skoda váltó, seat váltó; Alattyánból SOHA!

2012.06.12. 14:41 65000

Van Alattyánban egy váltós. Személyiségi jogi nézeteltérések miatt a neve legyen neki Gipsz Jákob. Közepesen megnyerő bajszos kis fasz.
    Frissités! Telefonszámot és nicknevet cserélt! Részletek itt.
Na ő az, akitől soha ne vegyetek váltót semmi esetre sem, de még csak ne is javíttassatok!

IV Golfom meghibásodott váltóját nála cseréltem. Úgy megy a dolog, hogy (kiszerelteted majd) elviszed Alattyánba a rossz váltót, leadod, leszurkolsz 65000 Ft-ot és kapsz egy felújítottat fél év garival.
Eddig jó is, csak van egy olyan apróbb probléma, hogy az öreg egy kibaszott mekkmester, amit nem csekély önbizalommal kompenzál.

No hajrá. Viszem a szart, tolom a zsét, kapom a javítottat. Dumcsizunk, jattolunk, még kávét is kapok, tisztára, mint egy bárcásnál.
Csomagtartóban a megoldással, arcomon elégedett mosollyal hajtom a kölcsönautót a budapesti szerelő gyerekekhez.
Mikor rakták volna befelé a váltót, (váltó ki-be 25000 + váltóolaj), hívnak, hogy gyanús nekik az áru, mi legyen?
10000 Ft furikázás (Bp-Alattyán-Bp) + 1 hét autóleállás után az ember eredményt akar, de leginkább autót, így hát azt mondom, hadd szóljon, jó lesz az.
Berakták. Kipróbáltam, a 3-as sípolt kissé, de hurrá, működött minden  ... ... kb. 3 hétig, aztán egyszer csak venném ki 5-ből, de nem lehet, beállt az egész mint Pistabá a szpészkéktől!

Hívom az Alattyáni szuperhőst az örömhírrel, mondja semmi gond, cseréli, most pont van is neki készleten, meg otthon is lesz, holnap mehetek érte.
Szuper. Beszélek a szerelőimmel, hogy szopás van, meg sietség is.
Jó arcok, gyorsan padra basszák a kocsit kiszedik a váltót, én szerzek autót kölcsön, hogy újra célba vegyem Alattyánt.
Hívom a jóembert, hogy csomagtartóban a váltó, indulok, mire bejelenti, hogy most pont el kell mennie Ausztriába, de holnapra itthon lesz, hív amint hazaért. Fasssszaaaa!
Másnap hív? Nem hív. Este hívom, nem veszi föl, kiráááááály!

Nem szaporítom a szót, a kis szopadék eladta a váltót (vagy nem is volt), és nap nap után jött a regényesebbnél regényesebb hazugságokkal. Cirka 2 hetes üvöltésbe telt, míg sikerült elérni, hogy „fogadjon”. Mondanom sem kell, hogy egy golf kiszerelt váltóval nem mozgatható, így a szerelők kifejezetten örültek, hogy a 1,5 beállós garázsban ott áll egy mozdíthatatlan golf...
De hát ilyen a szakipar, vannak bonyodalmak, meg aztán nem hátra, előre kell nézni, úgyhogy kocsit szerzek és indulok az aafőőődre (Bp-Alattyán-Bp – 10000 Ft)
Találkozunk. Nézi a rosszat, sajnálja, sejti mi lehetett a baj, adja a jót, ez már tuti lesz, tesztelte és a késlekedésért is elnézést kér.

Viszem a váltót a srácoknak Budapestre. Nézegetik, forgatják, ráncolják a homlokukat de mivel sietős a dolguk nem variálnak, fél nap alatt felrakják (25000 + váltóolaj).
S láss csodát, az 1-est nem veszi, csak nagy trükközve reccsenéssel, viszont cserébe úgy visít benne a 4-es, mint a szopósmalac!

Hívom a jászsági rambót (merthogy volt olyan telefonbeszélgetésünk, ahol még ő fenyegetett meg engem, hogy csak ne követelőzzek) nem túl boldogan. Hát ő kurvára sajnálja, mondom ez most kevés lesz, hogy a faszomba volt ez tesztelve?! Nem érti, sajnálja, kompenzál!
Elhozza nekem pestre az újat, elviszi a régit és az új váltót vadonásúj váltóházba rakja!
Beszélek a szerelőarcokkal, mondják ez nem rossz ötlet, valszeg a többivel is az volt a gond, hogy a javított (értsd hegesztett) váltóház vetemedik és problémákat produkál.

Autó padon, kibelezve. Vajon jön a paraszt? Nem jön. Kifogások, legendák meg az egyre dagadó kis faszom; minden van, mint karácsonykor.
Besokallok, mondom ne jöjjön már tovább, megyek a pénzért + kiperkálja a benzinpésszt, summa 75k oszt jónapot. Erre beijed, végül megegyezünk, hogy megyek én, beszáll a benyóba, adja a faszaváltót.
Tényleg beszállt, az új és varázslatos váltó mellé kaptam 5000 magyar forintot, igy a Bp-Alattyán-Bp most megvolt 5000-ből.
Néztem a házat, nem tűnt újnak, mondja nem tudott újat szerezni, de ez makulátlan és a sok kellemetlenségért cserébe kaptam egy hosszabb ötödiket.
Lúzer voltam, belementem.
Viszem a váltót pestre szkeptikusan. Nézik a srácok, ajjaj. Kurvára nem forog, cserébe meg van repedve a ház, amit nem vettem észre.

Az lett a sztori vége, hogy némi kölcsönös önmérséklet gyakorlás után megegyeztünk, nincs több kísérletezés, visszadja a 65 répát, én meg tudtam szerezni egy saját lábán behozott bontandóból egy működő váltót, amivel azóta is tünetmentes a kocsi (70000 a váltó + 25000 a le-föl + váltóolaj + mivel ez a sokadik váltó le-föl volt, cserélni kellett a váltótartó bakot is).

No de vajon utalt-e ez a faszköpő? Tegyük fel, hogy a fószer pusztán szakbarbár, de nem egy erkölcstelen, hazug kis fasz. Nos ebben az esetben utalt volna, alázattal, bocsánatkérések közepette, hiszen a 65000 mellé okozott egy több mint 100000 Ft-os kárt is. Csakhogy ez egy büdös kis patkány, az az irritáló fajta, akit szebb időkben elsőnek basztak le a tajgetoszról. 

Jöttek a kifogások nap nap után, hogy miért nem utalt még. Volt kórház, szegénység, gázdásági visszaesés, szocpolitika, meg minden, csak épp a kibaszott pénzem volt az, ami nem akart visszatalálni hozzám!
Ott húztam föl magam legjobban, mikor benyögte, hogy már elutalta. Nyilván megállt a jel a kibaszott kábelben, azért nem ért ide a kotta!


Két tanúság van. Egyrészt a fauvé DUU váltója igazán lehetne a komplett konszern cégére. Betiltani való konstrukcióhibás ipari hulladék. Szerintem gondolkodnak is rajt’, hogy üzemet építenek Alattyán községben...

Másrészt viszont ettől a gyökértől soha semmit, semmilyen körülmények között ne vegyetek!
Még egyszer az egész poszt lényege zanzásítva: ALATTYÁNBÓL SEMMIT, SOHA!
Tanuljatok az én példámból, ne járjátok meg Ti is a hadak útját, mert rosszkedvet, ősz hajszálakat, elszegényedést szül!

 

Kedves Jákob, előbb-utóbb nyilván te is elolvasod kedves kis történetünket, feltéve, hogy egyáltalán megvan benned a képesség, amivel a jeleket betűkké, a betűket pedig szavakká lehet alakítani. Ezúton tájékoztatlak, hogy az anyád erősen csuklik! Ennek csak egy Forint átutalás tud véget vetni!
Javaslom rendezd a tartozásod! Az összes hirdetésed alá oda fogom tenni ezt a blogcímet, hogy mást ne tudj átbaszni! Az összes taxis társaságnak elküldöm, hogy őket se tudd átbaszni!
Sőt, úgy fölbasztál, hogy minden émelygésem ellenére az APEH-nál is megemlítelek, ha záros határidőn belül nem kapom vissza a saját pénzemet!
És mindez még csak a kezdet. Hidd el, nagyon kreatív tudok lenni, ha valakit meg kell szopatni. Nem szeretem ezt csinálni, de ha rákényszerítenek, akkor teljes gázzal!

 

FIZESS TE BÜDÖS RIBANC!

1 komment

Címkék: vw golf skoda seat octavia váltó duu ert dut duw IV